Verdens mest bæredygtige Juletræ

Bæredygtighed

Bambus juæletræet er det suverænt mest bæredygtige alternativ til både det traditionelle og kunstige juletræer. Træet er co2 negativt dvs. det optager mere co2 fra atmosfæren end det koster at producere og transportere.

Vores bambus er høst moden på kun 3 år og bambus planten vokser videre efter høst. Dette i modsætning til et traditionelt træ der tager ca 10 år og ikke vokser videre efter fældning.

Vores træ er beregnet til minimum 20 års brug modsat et traditionelt træ der er” brug og smid væk” med alt hvad det indebærer.

Bambus vokser uden kunstgødning og brug af pesticider , og vores fabrik bruger soltørring frem for ovntørring hvilket yderligere mindsker co2 forbruget.

Bambooxmas er erhvervspartner med organisationen Verdens Skove, og du støtter verdens skove med 20 kr for hvert købte træ hvilket svarer til bevarelse af ca. 47 m2 regnskov.

Du kan se mere om verdens skove og støtte deres arbejde for at bevare verdens skove HER.

ERHVERV

Bambooxmas træet signalerer bæredygtighed  I den kvalitetsbevidste skandinaviske designtradition Træet er særdeles velegnet  kontoret, hotelfoyeren, venteværelset eller som firmagaver.

Med tanke på at træet er designet til at kunnebruges +20 år er det tillige langt det billigeste dekorations træ på markedet.

Det særlige modulære design gør at træet kan stå op af en væd eller i et hjørne, man skal bot tilpasse grenene i forhod til dette, feks borttage grenene på en side for at det kan stå op af en væg.

Træet er praktisk, let at håndtere/samle skille ad, det er hygienisk og nemt at rengøre og gøre rent efter da der ikke er nogen grannåle der skal ryddes op eller træer der skal til genbrugspladsen.  Det leveres i en praktisk papkasse hvor træetr kan opbevares år efter år.

Og så er Bambooxmas træet mere sikkert, da det  er så godt som umuligt at antænde og derfor langt mere brandsikkert.

Vi har fordelagtige priser ved køb en gros. Efter aftale kan vi komme ud med træet og fremvise det og få en snak om mulighederne.

Ønsker I at forhandle Bambooxmas træet hører vi gerne fra jer på hello@bambooxmas.com